Tirsdag den 7. oktober 2014 udkommer Eskild Ebbesens bog Tænk som en vinder fra Politikens Forlag. Bogen kan købes i boghandlere over hele landet og koster 250 kroner.

“Jeg har altid en målsætning om at blive bedre, og mine metoder har efterhånden så mange år og sejre på bagen, at jeg synes, de skal deles.”

Eskild Ebbesen - Tænk som en vinder_forside

Har du svært ved at bevare fokus, forsvinder din motivation, mangler du viljestyrke og overskud, så er bogen her noget for dig. I Tænk som en vinder deler verdens mest vindende letvægtsroer ud af sin erfaring. Siden begyndelsen af sin karriere i Guldfireren har Eskild Ebbesen arbejdet målrettet med de mentale strategier, der har været afgørende for hans succes. I dag bruger han sin viden til at motivere både sportsfolk og medarbejdere i erhvervslivet via foredrag og coachingforløb, og nu har han samlet sin viden i denne bog.

“Med Tænk som en vinder ønsker jeg at give indspark og inspiration til en livsstil, hvor der er højt til loftet, og ambitionerne får lov til at fylde,” fortæller Eskild Ebbesen.

Bogen er inddelt i 3 dele
I første del får læseren en række redskaber til at optimere sine fysiske omgivelser og derudover en masse viden om, hvordan man kan påvirke sine tanker, så de bliver mere hensigtsmæssige og succesorienterede. I anden del af bogen går Eskild Ebbesen i dybden med, hvordan motivationen og viljestyrken øges, samt hvordan man når ambitiøse målsætninger.

Tredje del af bogen handler om, at mennesket er udstyret med instinkter, vaner og mekanismer, som man ikke kan vælge fra. Men man kan lære, hvordan man er påvirket af dem, og om de vejleder eller vildleder.

Om Eskild Ebbesen – klik her.