Tænk som en vinder

Beskrivelse

Har du svært ved at bevare fokus, forsvinder din motivation, mangler du viljestyrke og overskud, så er bogen her noget for dig. I Tænk som en vinder deler verdens mest vindende letvægtsroer ud af sin erfaring. Siden begyndelsen af sin karriere i Guldfireren har Eskild Ebbesen arbejdet målrettet med de mentale strategier, der har været afgørende for hans succes. I dag bruger han sin viden til at motivere både sportsfolk og medarbejdere i erhvervslivet via foredrag og coachingforløb, og nu har han samlet sin viden i denne bog.

“Med Tænk som en vinder ønsker jeg at give indspark og inspiration til en livsstil, hvor der er højt til loftet, og ambitionerne får lov til at fylde,” fortæller Eskild Ebbesen.

Træn som en vinder

OL-vinderen viser vejen til topformen

Drømmer du om at blive hurtigere, mere udholdende, gennemføre et maratonløb eller måske prøve kræfter med den ultimative udholdenhedsprøve: En Ironman? Med Træn som en vinder giver den tredobbelte OL-guldvinder, 6-dobbelte verdensmester, verdensrekordholder og Ironman, Eskild Ebbesen, dig en simpel og effektiv guide til, hvordan du kan præstere optimalt med den tid, energi og økonomi du har til rådighed.

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel om de foredrag Eskild holder eller lignende, så kontakt gerne Eskild her: