Teambuilding & workshop med Eskild Ebbesen

At bruge en hel eller halv dag på Teambuilding i form af undervisning og refleksionsøvelser giver rigtig god mening for mange ledere og medarbejdere.

På en workshop, hvor der skabes de rette rammer, reflekteres på en måde, som ikke sker i  hverdagen. Målet er altid at komme derfra med ny inspiration, arbejdsglæde og motivation til at lykkes bedre i hverdagen med arbejdspladsens mål og ambitioner.

Eskild Ebbesen bruger ofte praktiske og fysiske øvelser, da det giver en langt større læring og oplevelse af de forskellige pointer og værktøjer.

Ofte indgår roning enten på land eller vand, som øvelse på de forskellige workshops. Roning er meget ideel til workshops, da man har mulighed for at træne og sætte fokus på eksempelvis: Strategiplanlægning, eksekvering, samarbejde og performance – og ikke mindst optimeringstanken, der handler om at lære af sine oplevelser, justere og opleve at man får ”ny fart” i rejsen mod sine mål.

Eskild Ebbesen sætter i sine workshops stor fokus på, at man i samarbejde med deltagerne får omsat læringen og inspirationen til konkrete indsatser i dagligdagen.

Nogle gange handler en Teamevent mest om at blive rystet sammen som hold og få nogle rigtig gode oplevelser sammen, som styrker sammenholdet i dagligdagen.

Ingen arbejspladser er ens, så alle events bliver specialtilpasset den enkelte arbejdsplads.

Klik kontakt for at høre mere en workshop til din arbejdsplads.

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel om de foredrag Eskild holder eller lignende, så kontakt gerne Eskild her: