15. marts 2016:

Ny bog: OL-vinderen viser vejen til topformen

Drømmer du om at blive hurtigere, mere udholdende, gennemføre et maratonløb eller måske prøve kræfter med den ultimative udholdenhedsprøve: En Ironman? Med Træn som en vinder giver den tredobbelte OL-guldvinder, 6-dobbelte verdensmester, verdensrekordholder og Ironman, Eskild Ebbesen, dig en simpel og effektiv guide til, hvordan du kan præstere optimalt med den tid, energi og økonomi du har til rådighed.

Alt sammen baseret på den nyeste forskning og Eskilds egne erfaringer som elitesportsmand. I bogen kan du blandt andet læse om:

  • Optimal konditionstræning iforhold til tid.
  • Konditionstræningens effekt på sundhed, energi og mental præstation.
  • Hvordan du holder motivation til træningen mod det endelige mål.
  • Præstationsoptimering: Alt fra optimal kost til at være “bedst, når det gælder”.
  • Derudover får du et 24 ugers konditionstræningsprogram til triatlon eller enkeltdiscipliner som løb, cykling, svømning og roning.

“Jeg har erfaret, at rigtig mange godt vil i bedre form. De vil godt gøre en indsats for at blive sundere og stærkere og præstere bedre, men de mangler måske nogle ideer til, hvordan man skal gøre. Mange træner ikke så hensigtsmæssigt og bruger deres tid og økonomi på en måde som ikke nødvendigvis giver de bedste resultater. Jeg vil gerne give mine erfaringer videre og give noget inspiration til, hvordan man prioriterer og optimerer. Rigtig god fornøjelse,” siger Eskild Ebbesen.

Bogen er udgivet af Politikens Forlag, og kan købes i boghandler over hele landet og bl.a. på www.saxo.com

Træn som en vinder_forside