Eskilds foredag

Verdensmester i samarbejde

Med udgangspunkt i Guldfirerens historie sætter Eskild fokus på samarbejde, feedback og målsætninger individuelt og i forhold til ‘holdet’. Eskild kommer blandt andet ind på følgende emner:

  • Motivation for samarbejdet
  • Lær at bruge kommunikation og feedback som vejen til målet
  • Bedst når det gælder

Guldfireren er en af dansk idræts allerstørste succeser. Fra 1994-2012 har Guldfireren vundet mange medaljer ved enten VM eller OL og 9 gange har det været af den fineste karat – GULD.

Eskild Ebbesen har som den eneste været med på Guldfireren i alle årene og været en ¼ af samarbejdet i verdensklasse.
Roerne bag medaljerne har demonstreret, hvor langt man kan komme med et godt samarbejde, der handler om at udnytte gruppens maksimale potentiale og være bedst, når det gælder trods forskelle i evner og personligheder. Med det fundament er det lykkedes dem at nå de mål og den succes, de har drømt om.

Eskild Ebbesen fortæller om hemmelighederne bag succesen, som på mange måder er sammenlignelig med det at opnå succes i erhvervslivet.

Foredraget er et kig ind bag kulissen til det professionelle sportsforum med konkurrencer i hele verden, nærkampe og spændende opløb, sjove historier fra felten og følelsen af at vende hjem med guld. Et liv med succes som professionel atlet, familiefar og selvstændig erhvervsdrivende er blevet levendegjort af Eskild Ebbesen, men det har krævet sin del. Der kan være tider, hvor man skal kæmpe for en sag til en uforholdsmæssig lille fortjeneste og stadig holde fast ved sit mål, man er nødt til at prioritere, men også engagere sig i alt det, man ønsker at få ud af livet.

 

Vil du høre mere?

Har du en forespørgsel om de foredrag Eskild holder eller lignende, så kontakt gerne Eskild her: